Lounas

Jaa

Nauti lounaaksi Arnoldsin raikas salaatti. Valitse yhdeksästä herkullisesta makuvaihtoehdosta. Ethän unohda myöskään ruokaisia Bageleitamme ja ihania Toasteja, ne sopivat lounaaksi mihin aikaan päivästä tahansa! Nyt valikoimassa myös helposti mukaan napattavat delituotteet. Maista uusia täytettyjä maalaiscroisssanteja sekä patonkeja ja ihastu! Katso kaikki herkulliset vaihtoehdot sivuiltamme www.arnolds.fi.

 

Jaa

BURGER KING® – Home of The WHOPPER® BURGER KING® -hampurilaisketju tunnetaan liekillä grillatuista herkuistaan, jotka valmistetaan tilauksesta, juuri asiakkaan toiveiden mukaan räätälöiden. Hampurilaisten seesaminsiemensämpylät valmistetaan Suomessa, ja työntekijät valmistelevat rapeat salaatit ja viipaloivat raikkaat tomaatit ja sipulit käsin joka päivä tuoreuden takaamiseksi. Kaikki BURGER KING® -klassikkopihvit valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta, ja pihvit grillataan aidossa liekkigrillissä, joka on patentoitu ja kehitetty ainoastaan BURGER KING® -ravintoloiden käyttöön. Koska hampurilainen valmistetaan tilauksesta, sen voi tuunata mieleisekseen esimerkiksi lisäpihvillä tai -juustolla, omenapuun lastuilla savustetulla pekonilla tai sipulilla. BURGER KING ® -ravintolaan tutustumisen voit aloittaa vaikkapa legendaarisesta WHOPPER®-hampurilaisesta, jota on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957.

Jaa

Mihailin Taverna tarjoilee Kreikkalaisia herkkuja kesäaikaan Sinisellä virralla torin laidassa. Katso lisää Mihailin Tavernan sivuilta.

Jaa

Katso lounaslista sivuiltamme www.ravintolasulo.fi

Jaa

Katso lisää www.rax.fi

Jaa

Pizzeriastamme löydät täyteläiset hampurilaiset, pursuavat kebab-annokset, jättimäiset pizzat ja tuoreet salaatit! Katso lisää www.ravintolasinet.fi

Jaa

Meiltä löydät maukkaat suolaiset syötävät mukaan tai lounasta kahvilassamme. Tervetuloa!

Jaa

Iso Myyn Subista lounasta juuri silloin kuin haluat. Katso aukioloajat sivuiltamme www.subway.fi.