Lounas

Jaa

Nauti Arnoldsin raikas salaatti lounaaksi 6,50 € hintaan! Valitse yhdeksästä herkullisesta makuvaihtoehdosta. Ethän unohda myöskään ruokaisia Bageleitamme ja ihania Toasteja, ne sopivat lounaaksi mihin aikaan päivästä tahansa! Nyt valikoimassa myös helposti mukaan napattavat delituotteet. Maista uusia täytettyjä maalaiscroisssanteja sekä patonkeja ja ihastu! Katso kaikki herkulliset vaihtoehdot sivuiltamme  www.arnolds.fi.

 

Jaa

BURGER KING® – Home of The WHOPPER® BURGER KING® -hampurilaisketju tunnetaan liekillä grillatuista herkuistaan, jotka valmistetaan tilauksesta, juuri asiakkaan toiveiden mukaan räätälöiden. Hampurilaisten seesaminsiemensämpylät valmistetaan Suomessa, ja työntekijät valmistelevat rapeat salaatit ja viipaloivat raikkaat tomaatit ja sipulit käsin joka päivä tuoreuden takaamiseksi. Kaikki BURGER KING® -klassikkopihvit valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta, ja pihvit grillataan aidossa liekkigrillissä, joka on patentoitu ja kehitetty ainoastaan BURGER KING® -ravintoloiden käyttöön. Koska hampurilainen valmistetaan tilauksesta, sen voi tuunata mieleisekseen esimerkiksi lisäpihvillä tai -juustolla, omenapuun lastuilla savustetulla pekonilla tai sipulilla. BURGER KING ® -ravintolaan tutustumisen voit aloittaa vaikkapa legendaarisesta WHOPPER®-hampurilaisesta, jota on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957.

Jaa

Buffet arkisin klo 10.30 - 15.00. Kiinalaista ja thaimaalaista ruokaa. Katso tarkemmin www.chinesesilverdragon.fi

Jaa

Mihailin Taverna tarjoilee Kreikkalaisia herkkuja nyt kahdesta pisteestä Iso Myyssä! Tervetuloa lounaalle tai herkuttelemaan Mihailin kuuluilla pita-leivillä.

Jaa

Katso lounaslista sivuiltamme www.ravintolasulo.fi

Jaa

Nälkään kuin nälkään – runsas ja monipuolinen salaattipöytä, pizzaa, wingsejä, muita vaihtuvia lämpimiä ruokia, jäätelöä – kaiken kaikkiaan siis yli 40 erilaista herkkua. Syö ja juo niin paljon kuin haluat! Arkilounas 10,95€ ja ilta- sekä viikonloppubuffet 11,95€. www.rax.fi – ma-pe 10.30 - 20.00, la 11.00 - 20.00, su 12.00 - 19.00.

Jaa

Lounas arkisin klo 11.00 - 15.00.

Kuljetusajat arkisin 11.00 - 21.30
Lauantai 11.00 - 21.30
Sunnuntai 12.00 - 21.30

Pizzeriastamme löydät täyteläiset hampurilaiset, pursuavat kebab-annokset, jättimäiset pizzat ja tuoreet salaatit! Katso lisää www.ravintolasinet.fi

Jaa

Meiltä arkisin 11-14 keittolounas. Voit halutessasi ottaa keiton myös mukaan. Tervetuloa!

Jaa

Iso Myyn Subista lounasta juuri silloin kuin haluat. Katso aukioloajat sivuiltamme www.subway.fi.