Robert's Coffee Joensuu

Ei ole yhdentekevää, minkälaista kahvia nautimme. Sen tulee olla täydellistä. Meidän filosofiamme mukaan vastapaahdettu kahvi on parasta kahvia. Paahdamme jokaisen kahvilaatumme hitaasti, pienissä erissä, tarkoin valitussa lämpötiloissa parhaan mahdollisen aromin aikaansaamiseksi. Kahviemme paahtoasteet ovat kansainvälisen tapaan hiukan totuttuja tummempia. Coffee shopeissamme tarjoamme vain vastapaahdettua House Blend-suodatinkahvia ja erilaisia espressosekoituksia.

Tee tekee hyvää mielelle ja sielulle. Meidän teehyllyltämme löydät laajan valikoiman laadukasta irtoteetä. Vihreää, mustaa, oolong, valkoista, maustettua ja Rooibosta, – tutkiskele ja löydä oma suosikkisi.

Gelato – tuoretta, käsintehtyä gourmetjäätelöä.Maut vaihtelevat sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Vitriinistä löytyy maukkaita klassikkoja kuten pistaasia ja tumman suklaata sekä erikoisempia makuja kuten esimerkiksi porkkanakakku- ja avokadogelatoa. Gelatot ovat myös saatavilla kotiinvietäviksi termopakkauksissa. Tervetuloa tutustumaan makuihin.

Tutustu meihin Facebookissa.

 

Aukioloajat

Arkisin: 9-19
Lauantaisin: 10-17
Sunnuntaisin: 12-16

Yhteys

Puhelin: 044 2424 047
Sähköpostiosoite: joensuuisomyy@robertscoffee.com

Jaa

Meiltä löydät maukkaat suolaiset syötävät mukaan tai lounasta kahvilassamme. Tervetuloa!