Robert's Coffee Joensuu

Ei ole yhdentekevää, minkälaista kahvia nautimme. Sen tulee olla täydellistä. Meidän filosofiamme mukaan vastapaahdettu kahvi on parasta kahvia. Paahdamme jokaisen kahvilaatumme hitaasti, pienissä erissä, tarkoin valitussa lämpötiloissa parhaan mahdollisen aromin aikaansaamiseksi. Kahviemme paahtoasteet ovat kansainvälisen tapaan hiukan totuttuja tummempia. Coffee shopeissamme tarjoamme vain vastapaahdettua House Blend-suodatinkahvia ja erilaisia espressosekoituksia.

Tee tekee hyvää mielelle ja sielulle. Meidän teehyllyltämme löydät laajan valikoiman laadukasta irtoteetä. Vihreää, mustaa, valkoista, maustettua ja Rooibosta, – tutkiskele ja löydä oma suosikkisi.

Gelato – tuoretta, käsintehtyä gourmetjäätelöä.Maut vaihtelevat sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Vitriinistä löytyy maukkaita klassikkoja kuten pistaasia ja tumman suklaata sekä erikoisempia makuja kuten esimerkiksi porkkanakakku- ja avokadogelatoa. Gelatot ovat myös saatavilla kotiinvietäviksi termopakkauksissa. Tervetuloa tutustumaan makuihin.

Tutustu meihin Facebookissa.

Kesäisin meillä on myös torilla kesäkahvila joka palvelee säävarauksella. Kesäkahvilastamme löydät suodatinkahvimme lisäksi suositut erikoiskahvimme , suolaista , makeaa ja tietysti gelatomme ! Tervetuloa aurinkoiselle terassillemme.

 

Aukioloajat

Arkisin: 9-19
Lauantaisin: 10-17
Sunnuntaisin: 12-16

Yhteys

Puhelin: 044 2424 047
Sähköpostiosoite: joensuuisomyy@robertscoffee.com

Jaa

Meiltä löydät maukkaat suolaiset syötävät . Voit nauttia ostoksesi kahvilassamme tai ottaa mukaan. Ruokaisa levain-leipämme paistetaan parilalla ja tarjoillaan salaatin kera. Levain-leipä löytyy vitriinistämme kokopäivän. Vitriinistämme löytyy myös ruokaisat salaatit kokopäivän sämpylöiden, smoothieiden, täytettyjen rieskojen ja suolaisten piirakoiden lisäksi. Kaikki tuotteemme myös Take Awaynä. Tervetuloa lounaalle!

-Leipä salaatilla 10,90 € kinkku-juusto (L) kana (L) Vegaaninen avokado-lehtikaali VEG

Ruokaisa Salaatti ( L ) 10,70 €